Overslaan en naar de inhoud gaan
Vers
uit de streek

Fruitsappen

Alle jaren  na de oogst wordt er van fruit uit onze eigen boomgaard puur natuurlijk sap geperst. Om meerdere smaken te kunnen maken, wordt fruit wat we zelf niet telen bij collega telers bijgekocht, geruild en geperst tot heerlijke gemengde sappen.

Het fruit wordt zongerijpt geplukt, gewassen en geperst waarna het puur zonder toevoegingen in de fles wordt gedaan. Door alleen vers en lekker gerijpt fruit te gebruiken heeft het sap een unieke smaak. Doordat er geen suikers et cetera zijn toegevoegd, zijn de sappen ook voor onder andere diabetici geschikt en natuurlijk voor jong en oud.
 

Puur appelsap

Appelsap gemengd met onder andere peer, sinaasappel, vlierbes, zwarte bes, kersen, blauwe bes, aardbei, cranberry en nieuw, met granaatappel.

Appeltap

Ontdek het gemak van de appeltap, ideaal voor een feestje, partij of kinderfeestje. Zelf tappen, heerlijk toch! Er zijn verschillende soorten: appelsap, appelperensap, appelkersen, appelsinaasappel en appel blauwe bes. Dankzij de unieke tap is de appeltap na opening nog 60 dagen houdbaar buiten de koelkast, maar dan is de tap van 5 liter meestal al lang leeg.

Kom eens Landwinkelen en proef het verschil!'

Vers en lekker

Dagelijks vers fruit op het werk of voor de kinderen in de bso? Wij komen graag een dagelijkse portie gezond fruit bezorgen. Natuurlijk zijn dit in ieder geval appels en peren uit onze eigen boomgaard. En dit kan desgewenst aangevuld worden met tropisch fruit of in de zomer met seizoensfruit zoals aardbeien, frambozen, bessen, kersen en pruimen. 

Naast werkfruit kunnen we ook vruchtensappen (bijvoorbeeld de appeltap). Heb je interesse? Laat ons via het  contactformulier weten waar je voorkeur naar uitgaat en wij maken een een voorstel op maat.