Overslaan en naar de inhoud gaan
Vers
van de teler

Verse groenten en fruit

Voor het lekkerste verse fruit, rechtstreeks uit eigen boomgaard bent u bij Landwinkel van Wagenberg aan het juiste adres. Bij ons krijgt het fruit nog de tijd om heerlijk op smaak te komen voordat het zorgvuldig geoogst wordt en de koelcel ingaat om bewaard te worden of direct in de winkel verkocht wordt.

Daarnaast verkopen wij het lekkerste fruit van het seizoen zoals kersen, pruimen, aardbeien frambozen, bramen en bessen rechtstreeks van collega telers bij ons uit de buurt, lokaal voor lokaal.
Ook voor bananen en citrus- en zuidvruchten kunt u bij ons terecht.

Asperges

In de asperge tijd kunt u terecht voor heerlijke verse asperges die dagelijks van onze aspergeboer uit Limburg komen, die ze voor dag en dauw steekt en in Overasselt aflevert.

Aardbeien

Medio april zijn de eerste aardbeien weer verkrijgbaar bij ons. Wij verkopen de aardbeien van telers bij ons uit de buurt. Iedere ochtend worden ze vers geplukt en staan ze kort daarna bij ons in de Landwinkel.

Kersen

Begin Juni start het kersenseizoen. De lekkerste kersen van onze lokale telers vind u vanzelfsprekend in onze landwinkel. Wees er snel bij!'

Diverse groenten

Ook zijn wij het adres voor lekkere verse groenten, u vindt bij ons een ruim assortiment heerlijke, eerlijke groente. Zowel in de zomer als in de winter. Aardappelen hebben wij al jaren van onze vaste pieperboer, dus altijd dezelfde kwaliteit voor een nette prijs.

'